Binaire updates zijn wijzigingen waarvoor een nieuwe build van de app door ons moet worden gemaakt. Deze wordt vervolgens door de stores gereviewd en als store update aangeboden aan de gebruikers van de app. Voorbeelden van binaire updates zijn:
- wijziginen app pictogram
- wijziginen start afbeelding
- wijziginen app naam
- wijziginen app titel (iOS alleen)
- wijziginen of toevoegen/verwijderen zoekwoorden (iOS alleen)
- wijziginen screenshots (alleen iOS )
- toevoegen van Push Notifications na de eerste publicatie
- toevoegen van bijvoorbeeld radio of audio podcasts na de eerste publicatie.

Voor een binaire update dien je contact met onze support afdeling op te nemen.