Voeg Shoutem op twee plaatsen toe om je eigen branded app in gang te zetten.

1. Voeg Shoutem toe aan het Developer Center
Ga naar het Developer Center van Apple. Log in met een bestaand developer account of maak een nieuw developer account aan. Klik na het inloggen in het overzicht op People en nodig developer@shoutem.nl uit als admin.

2. Voeg Shoutem toe in App Store Connect
Ga naar App Store Connect en log wederom in met je developer account. Klik vervolgens op Users and Access.

3. Meld Shoutem aan als User en Admin
Klik op het blauwe + icoontje achter Users.

Bij First Name kan je More invullen en bij Last Name App. Vul bij Email wederom developer@shoutem.nl in. Vink onder het kopje Roles Admin aan. Klik vervolgens op Invite.

Maakt je account gebruik van two-factor authentication lees dan hier hoe je ons toevoegd.