We hebben een Shoutem Voorbeeld app beschikbaar in App Store en Google Play Store .
Shoutem Voorbeeld is een applicatie waarmee u bekijken en delen van de projecten die zijn gemaakt met de Shoutem platform.

Hoe gebruik ik het?

Zodra u de Shoutem Voorbeeld App hebt gedownload, opent u het en u zult velden voor de gebruiker en het wachtwoord te zien. Deze referenties zijn dezelfde die u gebruikt om in te loggen op uw Shoutem account.

2. Op hetzelfde moment, kunt u de gewenste app in de app bouwer te openen en klik op “Preview op apparaat” knop:

3. Een nieuw venster verschijnt met twee opties: QR code en E-mail

QR code: in uw Shoutem Voorbeeld app, tikt u op de code icoon QR in de rechterbovenhoek en scan de code die eerder in de app bouwer werd gegenereerd

E-mail: de gemakkelijkste manier om uw Shoutem projecten te delen met andere mensen. Je moet gewoon toe te voegen gewenste e-mailadressen in het betreffende veld in Shoutem bouwer en de e-mail met de preview-link wordt verzonden naar de doelgroep.