Updates op uw Shoutem app vallen onder twee categorieën: 1) Binaire  en 2) Server-updates
Binary updates
Naar aanleiding van wijzigingen in uw app vereisen een compleet opnieuw publiceren naar de App Store, en ze de app-bestand of app versie te vervangen:

Icoon
    image Launch
    Applicatie naam
    Titel (alleen iOS-app)
    Trefwoorden (alleen iOS)
    Screenshots (alleen iOS)
    Het toevoegen van Push Notification module na de eerste publicatie
    Radio of audio podcasts toe te voegen na de eerste te publiceren (in om rekening te houden op de achtergrond afspelen)
    Het toevoegen van Facebook of Twitter-integratie na de eerste publicatie
    Advertising toevoegen na de eerste publicatie
In het geval dat u een van deze wijziging na de app eerst werd gepubliceerd, zou je dan ook nodig om ons te mailen, en laat ons weten van alle wijzigingen die u om de app te hebben gemaakt. Dat is nodig om te versnellen het resubmission proces, en om te voorkomen dat het missen van een aantal veranderingen.
Ook het veranderen van de naam en de titel van de app is gesloten nadat u uw app publiceren, zodat contact op , en laat ons weten welke naam en de titel die u wilt gebruiken, en we zullen deze update in de bouwer. Ook zullen we de app stores opnieuw, zodat deze wijzigingen live zijn.Gebruikers zullen dit zien als een winkel op basis van update of een nieuwe versie van de app.
In het geval dat gebruikers niet hebben automatische app-updates ingeschakeld, ze gewoon nodig hebben om de App store op hun apparaat handmatig te bezoeken en die updates, zoals ze zouden met een andere app.Server Based updates
Ze hebben niet een nieuwe app bestand nagekeken moeten worden, en zal worden gezien door gebruikers na het klikken op de Opnieuw publiceren knop, of na een handmatige app herstart op de gebruikers die eindigen na 15 minuten.
Bijvoorbeeld, als je om inhoud toe te voegen aan bestaande categorieën die aan de app toegevoegd voorafgaand aan uw app stores worden ingediend, dan is deze wijzigingen wordt automatisch bijgewerkt.
Aan de andere kant, als je nieuwe categorieën toe te voegen aan de app, en een aantal extra iconen toe te voegen aan het menu, dan zou je nodig hebt om het opnieuw publiceren knop te raken.
Voorbeelden van server-based veranderingen zijn:
Module Daarnaast
Module icoon verandert
Module positionering verandert
Elke design telefoon / iPad beeld wijzigen (behalve App icoon en het Launch verandering)
Content updates
Etc.Samenvatten; als het niet op de Binary lijst updates bovenstaande kan live-app worden bijgewerkt zonder de noodzaak voor een app opnieuw indienen.