Zoals u waarschijnlijk weet, kunt u uw Shoutem app uit te breiden door het schrijven van een extensie. Extensies zijn, zoals plugins in WordPress, op maat geschreven software modules die in uw app kan worden geïnstalleerd om uit te breiden de functionaliteit.

Alle Shoutem functies zijn uitbreidingen

Alle Shoutem functies zijn in principe ontwikkeld als extensies. Dus als je het nieuws hebt of foto's of analytics functie in uw app, dat zijn alle extensies.
Shoutem app dashboard over enige basiskennis van extensies (zoals nieuws, foto's, plaatsen etc) voorgeïnstalleerd. Die zijn direct beschikbaar om te worden gebruikt in combinatie met uw uw app.

Third party extensies

Derde gebruikers kunnen hun eigen uitbreidingen te implementeren. U kunt een op uw eigen of (binnenkort) de aankoop schrijven of vinden een aantal gratis extensies in onze markt. Om toegang te krijgen tot de markt, klikt u op “Extensions” in de linker zijbalk. U vindt de lijst met alle extensies die je al geïnstalleerd. Als u wilt nieuwe toe te voegen, klikt u op “plus” icoon aan de bovenkant van de lijst:

Hier vindt u alle uitbreidingen die momenteel worden aangeboden te zien. Als u wilt wat die je niet aleady hebt geïnstalleerd, ze gewoon installeren vanaf de markt.

Uw aangepaste extensies

Al uw aangepaste extensies, de extensions die je ontwikkelt, kun je vinden in het tabblad “Mijn extensies”.
Als u wilt uw eigen extensies te schrijven, kijk op onze Aan de slag  , die leert je de grondbeginselen over Shoutem extensies concepten evenals geven u een korte inleiding tot Reageer inheems , een JavaScript-raamwerk voor het schrijven van inheemse mobiele apps die Shoutem gebruikt om zijn extensies. Als u een aantal ideeën om uw app uit te breiden, maar je team niet ontwikkelaars te betrekken, dan kunt u contact met ons op  en leg ons uw idee. We hebben gespecialiseerd team voor aangepaste extensies ontwikkeling die kan springen in.
Zodra een aangepaste extensie is geüpload voor uw app, zal het worden opgenomen onder “Mijn Extensions”: