Als u wilt dat de snelheid van uw proces van het maken van lijsten, kunt u de importeur CSV gebruiken. Maak eerst een CSV-bestand dat kolommen heeft voor elk element van een item. In dit voorbeeld zullen we lijst van mensen te creëren. In dit geval zijn de elementen zijn: voornaam, achternaam, titel, Biography. In de volgende  lijst People - Zo  kun je zien hoe de lijst eruit. Pak het bestand uit en het CSV-bestand met txt editor, of importeren naar een spreadsheet-editor te openen.

Zodra u klaar bent met uw lijst bestand is opgeslagen als CSV. In de lijst editor op het pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek en vervolgens op “import”

Select source - “Comma-separated values” en blader naar uw lijst. Als u wilt in staat zijn om uw lijst verder bewerken met de bouwer, kiest u “slechts een keer” voor synchronisatie-instellingen. Nu, overeenkomen met elk element van de persoon die post in de CMS (bouwer) met elementen uit uw CSV. Merk op dat elementen sterretje zijn verplicht.

Klik op “Next”. Laat wat tijd voor importeur om de import te voltooien. U ziet dan uw CSV lijst geïmporteerd:

U kunt elk punt aan te passen in de bouwer CMS.
Uw lijst is klaar om te worden bekeken in uw app

Let op: U kunt CSV te importeren in de CMS voor elk overzicht waar de import-optie beschikbaar zal zijn. Ook, controleer dan uw tariefplan als de importeurs daarin worden ondersteund.