Uw sollicitatie beschrijving kan voor worden veranderd en nadat u uw aanvraag heeft gepubliceerd.
Oorspronkelijk is app's beschrijving veranderd binnen de bouwer. U kunt het veld Beschrijving te vinden onder Instellingen -> Store metadata sectie, en door het selecteren van een van de platformen (iOS of Android), u vindt het voor elk van de platforms.
Dit kan worden gewijzigd binnen de bouwer zo vaak als je wilt voordat u daadwerkelijk uw app te publiceren.
Zodra uw app is gepubliceerd, als u wilt wijzigen van uw app beschrijving, je moet het handmatig doen door de winkel. Het is raadzaam om ook veranderen de beschrijving in de bouwer.
Als je de app gepubliceerd onder uw account, kunt u het zelf te veranderen. Dit is hoe het moet:

App Store :

Toegang tot uw iOS ontwikkelaar accountdashboard ga naar deze link iTunes Connect
Log in met uw referenties en klik op het icoon My Apps.
Eenmaal geopend, zult u worden gepresenteerd met een lijst van uw gepubliceerde apps. Klik op degene die je zou willen veranderen de beschrijving van.
Wanneer u de app hebt geselecteerd, wordt de huidige versie van de app te zien aan de linkerkant van het scherm. Door te klikken op dat tabblad versie naam brengt u naar het scherm waar u de beschrijving kunt bewerken.

Dan, nadat u hebt gewijzigd de beschrijving van de app, alles wat overblijft om te doen is klik op de knop Opslaan in de rechterbovenhoek.

Google Play :

Ten eerste, zou je nodig hebt om toegang te krijgen tot uw Google-developer console die je kunt doen via deze link Google Play Console
In te loggen met uw Google Play Developer referenties moet u meenemen naar uw administratieve dashboard. Hier vindt u de lijst van uw gepubliceerde apps. Vind de degene die je wilt bewerken en klik erop.
Nu dat je het menu waar u uw app kunt beheren hebt geopend, klikt u op de Store Listingtabblad.

Zoals je kunt zien op de screenshot, als je eenmaal de Store Listing sectie te selecteren, kunt u zowel de volledige beschrijving en de Korte beschrijving velden veranderen.
Zodra u klaar bent met het bewerken van uw app beschrijving, zorg ervoor dat u op de update knop Verzenden op de rechterbovenhoek van de pagina. Wijzigingen die u hebt gemaakt moet zichtbaar zijn binnen een paar uur.