Als je een v4 gebruiker bent heb je waarschijnlijk gemerkt dat je apps niet automatisch worden gemigreerd naar v5. Dit is omdat we volledig de architectuur opnieuw hebben ontworpen om zo het platform voor ontwikkelaars te openen. Op deze manier ondersteunen we een volledig nieuwe lijn van native apps met sterk verbeterde functies en prestaties.

Migratie-assistent

We hebben de migratie assistent gemaakt om u te helpen uw v4 apps te migreren naarv5. De migratie assistent zal je hele app met home screen navigatie, alle schermen, pictogrammen en inhoud migreren naar een nieuwe v5 app.

Na de migratie

Nadat uw app is gemigreerd naar v5, moeten er enkele zaken handmatig worden aangepast zoals kleuren, simpelweg omdat de v5 apps veel meer kleuren ondersteunen.Zodra u tevreden bent met uw gemigreerde app, gewoon publiceren en onze uitgeverij team zal ervoor zorgen dat het wordt in de App Store en Google Play. Uw nieuwe app zal uw v4 app overschrijven in de winkels.
Migratie is momenteel in testfase en migratie assistent binnenkort te verschijnen.