Nadat de inhoud in, en design-elementen zijn geregeld, en op de juiste toegevoegd aan de Design afdeling, je app is bijna klaar om te worden gepubliceerd.
Maar voordat dat, is er nog een sectie die je nodig zou hebben om zorg te dragen voor uw app store-ready: Store metadata sectie.

Store metadata sectie vindt u de informatie die nodig is om uw app met zowel iTunes en Google Play slaat publiceren in te voeren. Het is van cruciaal belang voor de Developer info hieronder zo volledig mogelijk te hebben, om tijdige levering tijdens het publicatieproces te waarborgen. Ook zijn alle asterisk (*) gemarkeerde velden zijn verplicht, en
zonder hen, de app kan niet worden naar winkels ingediend.iOS
// screeenshot (ontbrekende app naam veld kan geen opnames maken van complete pagina screenshots)
iTunes Artwork - Graphic die laat zien aan de bovenkant van uw bedrijf op de App store.
Afmetingen voor bent: 1024px door 1024px
App Naam - Naam van uw app kont blijkt onder uw app-pictogram op het startscherm van het apparaat. Wees u bewust van het feit dat deze naam is beperkt tot 12 tekens, zoals elke extra tekens ervoor zorgen dat de naam van de app afkappen of ellipsen te voegen (...).
App Titel - Naam van uw app zoals deze wordt weergegeven in de winkel aanbiedingen. De App Store kunnen maximaal 255 tekens worden gebruikt.
Beschrijving - Het moet twee doelen dienen, 1) om het doel van uw app, evenals uitleggen 2) detail de functies die u hebt opgenomen in de app. Een paragraaf op elke wordt aanbevolen.
Screenshots - Ze zullen zichtbaar zijn in de App Store, en zij sterk de aantrekkingskracht van uw app op het eerste gezicht beïnvloeden. U kunt maximaal 5 screenshots. Houd er rekening mee dat ze moeten laten zien hoe de app eruit ziet op een iOS-apparaat, en we raden u onze Mobilizer app gebruiken om ze te maken: Mobilizer voor iOS
Sleutelwoorden - Sleutelzinnen gebruikers kunnen zoeken wanneer ze op zoek bent naar uw app in de winkels .Android
// screeenshot (ontbrekende app naam veld kan geen opnames maken van complete pagina screenshots)
Artwork - Graphic die laat zien aan de bovenkant van uw bedrijf op de Google Play Store.
Afmetingen voor bent: 512px door 512px
Feature graphic - weergegeven aan de bovenkant van uw pagina Winkelvermelding in de Play Store-app. Afmetingen voor bent: 1024px op 500px
App Naam - Naam van uw app kont blijkt onder uw app-pictogram op het startscherm van het apparaat. Wees u bewust van het feit dat deze naam is beperkt tot 12 tekens, zoals elke extra tekens ervoor zorgen dat de naam van de app afkappen of ellipsen te voegen (...).
App Titel - Naam van uw app zoals deze wordt weergegeven in de winkel aanbiedingen. Google Play app store kunnen maximaal 30 tekens worden gebruikt.
Meer info - Lange en volledige beschrijving van uw app
Korte beschrijving - First beschrijvende tekst potentiële gebruikers te zien krijgen als we kijken naar uw app Store Listing uit de Play Store-app. Dit veld is beperkt tot 80 tekens, hoewel de tekst te tikken zal onthullen Volledige beschrijving van uw app
Screenshots - Ze zullen zichtbaar zijn in de Google Play Store, en ze de aantrekkingskracht van uw app op het eerste gezicht een grote invloed hebben. U kunt maximaal 10 screenshots. Houd er rekening mee dat ze moeten laten zien hoe de app eruit ziet op een Android-apparaat, en we raden u onze Mobilizer app gebruiken om ze te maken: Mobilizer for Android
Trefwoorden - Sleutelzinnen gebruikers kunnen zoeken wanneer ze op zoek bent naar uw app in de winkels .DEVELOPER ACCOUNTS
Als u uw app in hun winkels mogelijk te maken, Apple en Google Play vereisen dat app-bouwers ontwikkelaar accounts om het uitgeefproces officieel te maken.
iOS - Uw eigen betaalde iOS Developer rekening is verplicht, en het wordt vereist door Apple in zodat wij in staat om uw app in de iTunes store vrij te geven. Shoutem niet in staat is om een account aan te bieden voor u, en dit is een $ 99 / jaar service. Meld u hier om een account aan te verwerven: iOS Developer-account
Wilt u uw iOS-app intern te verdelen, dat wil zeggen buiten de App Store, kunt u een iOS Enterprise Developer rekening voor $ 299 / jaar te verwerven via deze link: iOS Enterprise Developer-account

Android - Voor de Android-app, kunt u vrij gebruik maken van onze eigen Shoutem Google Play-account, maar houdt er rekening mee zal onder “Shoutem Inc” worden gepubliceerd. Selecteer de volgende vrij te geven onder onze rekening.
Dat betekent ook dat je app kan, als je deze optie kiest, alleen als een gratis app, niet een betaalde één gepubliceerd.
Aan de andere kant, een betaalde Google Play-ontwikkelaarsaccount is nodig als u uw app in de Play Store onder uw eigen ontwikkelaar naam vrijgeven. Meld u hier aan: Google Play-ontwikkelaarsaccount als u uw Android-app onder uw naam.
Daarna zou je hoeft alleen maar om Shoutem aan uw Google Play-account als beheerder van followint deze paar eenvoudige stappen toe te voegen:
APP-PRIJS
Als het gaat om de prijsstelling van uw app, bent u welkom in rekening te brengen wat je wilt voor uw app in de winkels. Je worden met de mogelijkheid om een prijs te bepalen voordat u de uitgeverij te starten. Alle betaalde app transacties tussen jezelf en de winkel, en Shoutem neemt geen percentage van deze inkomsten dan ook.

Alle betaalde apps vereisen contractuele afspraken met Apple en Google Play, evenals de uitwisseling van bankgegevens. Wees bereid om deze informatie te verstrekken voordat ze uw betaalde app in de winkels toe te staan. Als een opmerking, kun je niet beginnen met een gratis app en verplaatsen naar een betaalde app later. Alle betaalde apps moeten beginnen betaald.
RAAK DIE KNOP PUBLICEREN!
Als u vertrouwen in uw uiteindelijke product bent, is het tijd om de app te sturen naar Shoutem publiceren team, dus we kunnen bouwen en testen van uw app. U kunt dit proces starten door te klikken op de blauwe knop Publiceren in de rechterbovenhoek:

Daarna, zult u naar de betaalpagina, waar u uw factuurgegevens kunt invoeren worden gebracht, druk op de knop Publiceren nogmaals, en uw app is op de weg naar onze interne herziening wachtrij.
Zodra dat onderzoek klaar is, en we zijn ervan overtuigd alle nodige info wordt toegevoegd, en de stappen zijn gevolgd, zullen we de app in te dienen, en u op de hoogte zodra we de app in te dienen.Zoals met elk ander vraag of verzoek, dan kunt u altijd contact met ons op , of bezoek onze Support Center voor extra tips en antwoorden.
En tot slot: Congrats! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe app, en waarderen u voor het kiezen Shoutem om uw app idee tot leven te brengen.