U al onze app gemaakt en uw inhoud toegevoegd? Laten we eens kijken nu hoe we kunnen veranderen look en feel te beginnen met de hoofdnavigatie.

hoofdnavigatie

In de belangrijkste tab-navigatie lay-out, op een van de beschikbare indelingen.

Afhankelijk van de lay-out die u hebt gekozen, in de instellingen kunt u verschillende parameters zoals het starten van het scherm voor een “Drawer” lay-out, tonen pictogrammen met tekst, of alleen pictogrammen configureren.
Als u de grid lay-out hebt geselecteerd, kunt u hier het aantal veranderen icoon kolommen en rijen, rasteruitlijning en scrollen stijl.

homescreen achtergrond

Scroll naar beneden naar het beginscherm achtergrond (niet beschikbaar in de lade lay-out) en hoe de parallax effect (techniek die diepte toevoegt aan animatiescherm) te wijzigen wordt toegepast

Icons

Laten we nu eens de pictogrammen te veranderen. Klik op het tabblad “Pictogrammen”.

U kunt hier veranderen een pictogram in uw navigatie. Ch oose tussen pictogrammen in de bouwer of u upload uw eigen.

screens layout

Bent u tevreden met de lay-out en pictogrammen zijn, kunt u de lay-out van elk van uw schermen ook veranderen. Voor elk van uw menu-items, klikt u op de lay-out en kies degene die je het meest de voorkeur.

Kleurenschema

Laten we nu eens configureer uw thema en kleurenschema om uw merk passen. Klik op “Style” in het hoofdmenu. Klik nu op “Change theme” knop.

Hier kunt u kiezen tussen verschillende vooraf gedefinieerde thema's. Voordat u het thema toepassen op uw app, kunt u snel een voorbeeld van een aantal mockups. Om het thema voor uw app te selecteren, klik op “Thema toepassen”.

Wanneer u het thema in te stellen u wilt het meest, fine tunen door het veranderen van de basis-kleurenschema evenals de kleuren en de typografie van de verschillende elementen in de app zoals knopen, afscheiders, navigatiebalk ... Doe dat door te klikken “Pas thema” in de “Style menu.”

Een voorbeeld van uw app om te zien hoe het eruit ziet. “Preview hier” in het voorbeeldvenster om de app in de browser te zien: