iOS

Om te publiceren in de App Store, je eigen iOS Developer-account is verplicht en noodzakelijk. Dit is een betaalde $ 99 / jaar rekening, en u kunt zich aanmelden voor deze hier: iOS Developer-account

Android

Als u uw Android naar het publiceren van Google Play Store bent u welkom om vrij te geven voor gratis onder onze Shoutem ontwikkelaar rekening bent.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om vrij te geven onder uw eigen rekening en ontwikkelaar naam in de winkel door het aanmelden voor een account hier: Google Play-ontwikkelaarsaccount

Zoals je hierboven kunt zien op de screenshot, als je eenmaal voeg uw Google Play-ontwikkelaars e-mail en de naam, volgt u de stappen die worden getoond in de screenshot hierboven (gemarkeerd in het blauw gemarkeerd gedeelte).
Die stappen zijn nodig om ons toe te voegen als admins aan uw Google Play-ontwikkelaarsaccount, dus we kunnen indienen en beheren van uw app naar Google Play Store.Zoals met elk ander vraag of verzoek, dan kunt u altijd contact met ons op , of bezoek onze Support Center voor extra tips en antwoorden.