Onze News module kan je blog of artikel op basis content in uw app te brengen met de hand of door middel van “feeds”, automatisch.
Om nieuws inhoud toe te voegen, gaat u naar Schermen -> Content en kiezen tussen RSS Nieuws en de handleiding News collectie.

Handmatig toevoegen
Nadat u Manual nieuws verzamelen, zal een nieuw scherm weergegeven in uw home-scherm menu. Om de gewenste items aan uw News collectie toe te voegen, moet je gewoon op “items maken”

U wordt nu doorgestuurd naar onze CMS waar u nieuwe items kunt toevoegen en schik ze in verschillende secties.

Nieuwsbericht bevat de volgende gebieden:

Titel  - het nieuws titel
    Body  - de hoofdtekst (dit specifieke gebied ondersteunt HTML-tags)
    Auteur - de auteur van uw artikel
    Afbeelding - u kunt de foto handmatig uploaden of voeg de openbare URL
    Artikel URL - indien dit artikel al bestaat online, kunt u de URL hier toe te voegen en app-gebruikers in staat zijn om het te delen op Facebook, Twitter, etc. zal zijn
    Video  - de URL van de video
    Videominiatuur - de foto die je video vertegenwoordigt. U kunt de foto handmatig te uploaden of voeg de openbare URL
    Audio - URL van het audiobestand
    Duur - de lengte van het audiobestand

RSS feed
Nadat u Nieuws RSS scherm toe te voegen aan uw app, wordt er een nieuw venster. Je moet gewoon plak de RSS-feed URL er in en druk op “Doorgaan”

Nieuws uit uw feed zijn nu zichtbaar in de app bouwer:

Als aanvulling op dat, kunt u vervolgens kiezen voor een voorkeur lay-out van de Layout tab

Zodra u de gewenste inhoud toevoegen aan uw app en geeft u een lay-out, moet er zo uitzien op de app preview, en ook op uw live-app: