De plaatsen module kunt u een lijst van locaties te creëren. Dat kan een lijst van de winkels, theaters, benzinestation of wat ooit locaties die u nodig heeft om weer te geven in uw app zijn.
Om een lijst van plaatsen te creëren klikt u op “scherm toevoegen” en selecteer “Places”:

Klik op “items maken”, en dan, als het CMS modale met de People collectie wordt geopend, klikt u op “Toevoegen Item”, en steek de details van uw locatie:

Sla de plaats / locatie details. U kunt zoveel plaatsen die je nodig hebt toe te voegen. U kunt een voorbeeld van uw plaatsen in de preview-venster: