De producten  module kunt u eenvoudig lijsten van uw product te maken met de pagina met productdetails.
Als u een product wilt maken, klikt u op “screens toevoegen” en selecteer vervolgens “Producten”

Klik op “items maken”. Wanneer de CMS modale met de collectie producten wordt geopend, klikt u op “Toevoegen Item”, en steek de details van uw product:

U kunt zoveel producten toevoegen als u wilt en ook categoriseren met behulp van secties.

U kunt ook het sorteren en het bestellen van uw producten wijzigen door te klikken op het pictogram in de linkerbovenhoek van de lijst product:

Houd er rekening mee dat deze module een e-commerce geen uitkomst biedt. Je moet een externe pagina, waar de daadwerkelijke aankoop zal plaatsvinden te hebben!
U kunt altijd een voorbeeld van uw producten in de preview-venster.