Onze Push notificaties module kunt u berichten sturen naar apparaten van gebruikers uit te zenden. Deze berichten zijn niet hetzelfde als de traditionele sms-berichten, en de gebruikers ervoor kiezen om ze te ontvangen als ze te downloaden en uw app te installeren.
Common use-case voor push-notificaties is: aankondigingen, nieuws over app / functie-updates, of andere berichten die zou gelden voor uw gebruikers en hun belangen.
U kunt de push notificatie-interface van de Push sectie in de app bouwer.
Van daar, zult u in staat om meldingen te sturen.
Manual Pushmeldingen
Vanuit deze interface kunt u sturen handleiding berichten naar uw gebruikers. Deze interface bestaat uit een aantal velden

URL of  Screen

URL :
      URL te openen: een URL die zal worden verzonden met uw push notificatie. Zodra de gebruiker de melding op het apparaat tikt, zal het deze URL openen in de in-app browser
    scherm :
      Kies een scherm van de inhoud die u toegevoegd aan het menu in het ontwerp sectie, die u wilt openen wanneer een gebruiker op de melding klikt
Publiek
    Alle : Stuur voor alle gebruikers
    Groep : Stuur naar een specifieke push groep die u hebt gemaakt in het Notification groepen sectie
Titel
    Titel van de kennisgeving
Bericht
    Boodschap die binnen de push-bericht wordt weergegeven. Merk op dat u een boodschap die maximaal kan omvatten N  karakters.
Levering datum en tijd
    Nu
    Geplande : Stuur een bericht op een specifieke datum en tijd
meldgroepen
U kunt meer informatie over dit gedeelte vinden via zijn toewijding sectie ->  Notification groepen
In het geval u vragen heeft over deze module, neem dan gerust contact met ons op  shoutem@shoutem.com .