Onze Video module brengt in RSS-based video-feeds en kunt u ook video collecties handmatig maken.
Om video's toe te voegen, ga je naar Schermen -> Media en kiezen tussen RSS video's en de handmatige Video collectie.

Handmatig toevoegen
Nadat u Manual video collectie, zal een nieuw scherm weergegeven in uw home-scherm menu. Om de gewenste items aan uw Video collectie toe te voegen, moet je gewoon op “items maken”

U wordt nu doorgestuurd naar onze CMS waar u nieuwe items kunt toevoegen en schik ze in verschillende secties.

Video post omvat de volgende gebieden:

Naam - de naam van uw object
    Beschrijving - Een beschrijving van je video (dit specifieke gebied ondersteunt HTML-tags)
    Video URL - de URL van de video
    Videominiatuur - de foto die je video binnen de lijstweergave vertegenwoordigt. U kunt de foto handmatig te uploaden of voeg de openbare URL
    Duur - de lengte van de video

RSS feed
Nadat u Video RSS scherm toe te voegen aan uw app, wordt er een nieuw venster. Je moet gewoon plak de RSS-feed URL er in en druk op “Doorgaan”

Video's van uw feed zijn nu zichtbaar in de app bouwer:

Als aanvulling op dat, kunt u vervolgens kiezen voor een voorkeur lay-out van de Layout tab:

Zodra u de gewenste inhoud toevoegen aan uw app en geeft u een lay-out, moet er zo uitzien op de app preview, en ook op uw live-app: