Zodra je in eerste instantie op de knop “Publiceren”, de applicatie is niet naar de winkels en automatisch verzonden, maar in plaats daarvan in de eerste plaats gaat via onze interne app update systeem. Dat betekent dat we in de eerste plaats controleren of alles in orde is met de app, en ervoor te zorgen dat er geen informatie ontbreekt, zodat we kunnen zorgen voor de app is goed en tijdig ingediend.
Nadat wij uw app in te dienen via deze interne check-up, zullen we ook laten weten wanneer uw app voor live zou moeten zijn na het gaat door zowel Apple en Google beoordeling processen.