Shoutem platform is een concept dat we hebben geïntroduceerd met de nieuwe grote versie van Shoutem app bouwer. Het maakt het mogelijk extensies ontwikkelaars om te rusten te zorgen dat hun uitbreiding zal niet breken als er iets in de onderliggende dienst lagen op Shoutem verandert.  Dus, wanneer moet je Shoutem platform naar de nieuwste versie upgraden? Dat hangt ervan af als u een aangepaste extensies in uw app hebben geïnstalleerd.

Als u geen aangepaste extensies in uw app hebben geïnstalleerd

Als u geen aangepaste extensies, kunt u regelmatig upgraden Shoutem platform en al uw Shoutem extensies naar de nieuwste versie.

Als u aangepaste extensies hebt geïnstalleerd in uw app

Als u een aangepaste extensie in uw app is geïnstalleerd, kunt u om het te testen met de nieuwste versie van Shoutem platform voor upgraden. De eenvoudigste manier om uw app te testen is om het klonen en vervolgens een upgrade Shoutem platform naar de nieuwste versie in de gekloonde app.
Test hoe uw app werkt. Een voorbeeld van het in de bouwer of gebruik maken van de  preview app . Als alles werkt zoals verwacht, kunt u veilig upgraden van de Shoutem platform in uw oorspronkelijke app. Als de nieuwste versie van Shoutem platform geïntroduceerd sommige breken verandert, moet u eerst de nodige wijzigingen aan uw extensies en test het nogmaals voordat alle problemen zijn opgelost. Dan bent u veilig om het platform te upgraden.
Maak je geen zorgen - u wordt gewaarschuwd met het popup-venster als u probeert de Shoutem platform upgraden en je hebt niet-ondersteunde aangepaste extensies geïnstalleerd.

Gerelateerde artikelen: