n het kort - wanneer u een snelkoppeling van uw app verwijdert, wordt de inhoud die is gekoppeld aan die snelkoppeling is ook verwijderd. Dit geldt ook voor de belangrijkste navigatie. Dus niet snelkoppelingen noch hoofdnavigatie verwijderen als u niet van plan bent om de inhoud ook verwijderen.
Ik ben bezig met een inhoud die ik van plan om later te publiceren, ik kan verwijderen uit de app?
Op dit moment - geen. We zijn van plan om een functie die u zal toelaten om te verbergen / verwijderen van de snelkoppeling uit de app zonder deze te verwijderen toe te voegen. Dus, als je werken aan een inhoud die is nog niet klaar om live te gaan, niet uw app publiceren voordat de inhoud klaar is.